Pumpkin Breakfastbar
Course: SnacksDifficulty: MakkelijkServings
8
servingsPrep time
20
minutesCooking time
20
minutesCalories
253
kcalIngredients
750 gram pompoen(puree)
200 gram havermout (glutenvrij)
2 el gebroken lijnzaad
1 gram bakpoeder
1 tl kaneel
3 el agavesiroop
8 el kokosolie
1 mespuntje nootmuskaat
0,5 tl gemalen piment
1 tl gemberpoeder
0,5 tl gemalen kruidnagel
Directions
- Verwarm de oven voor op 220°C.
- Schil en snijd de pompoen, rooster deze ongeveer 15 minuten in de oven of totdat deze zacht genoeg is om te kunnen pureren. Heb je al pompoenpuree, dan kun je deze stap overslaan.
- Meng in een kleine kom de droge ingrediënten.
- Voeg de overige ingrediënten toe aan de pompoenpuree en meng tot een beslag.
- Voeg de droge ingrediënten toe aan de pompoenpuree en meng goed door.
- Bekleed een bakplaat of ovenschaal met bakpapier.
- Schep het mengsel op de bakplaat of ovenschaal en smeer uit tot je overal dezelfde dikte hebt.
- Bak ongeveer 20 minuten in de oven.
- Laat even afkoelen en snijd in 8 stukken.
- Lekker voor tussendoor of onderweg. Ook lekker door de yoghurt!